Μπάσκετ

Ζεϊμπέκης: «Θέλουμε δίπλα μας τον Γκάλη, ο Άρης είναι στον σωστό δρόμο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο ταμία της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης.

Αναλυτικά ανέφερε:

Αρχικά για την διοργάνωση του Ελλάδα-Λευκορωσία ανέφερε:

Φυσικά χαρήκαμε πάρα πολύ, χάρηκαν πάρα πολύ και τα παιδιά της Εθνικής, για αυτούς όλο αυτό ήταν μεγάλη τιμή. Των ευχαρίστησαν και με το παιχνίδι τους και για τις δηλώσεις. Το να εμφανίζεται ο Νίκος Γκάλης σε ένα παιχνίδι είναι τιμή για όλους.

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη:

Η διάθεση της ομοσπονδίας είναι να τον έχουμε δίπλα, το θέμα είναι το τι θέλει να κάνει ο ίδιος ο Νίκος. Εμείς θέλουμε όλους τους μπασκετικούς ανθρώπους, έχουμε φέρει παιδιά όπως ο Ζήσης, ο Τσαρτσαρής, ο Ντικούδης. Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους τους μπασκεμπολίστες, εμείς τους θέλουμε να βοηθήσουν.

Για το αύριο:

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι πάρα πολύ καλή, είτε μιλάμε για Εθνικής είτε για ομάδες. Πρέπει να υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν πραγματικά.

Για το αν θα έρθει ξανά η Εθνική στην Θεσσαλονίκη:

Μας ενδιαφέρει πολύ η αποκέντρωση και το αναπτυξιακό. Με την μεγάλη Βρετανία ίσως η Εθνική ανδρών πάει στην Λάρισα, με την Τουρκία θα δούμε που θα πάμε.

Προγραμματίζουμε ένα τουρνουά εφήβων Πανελλαδικά, για να μην περιμένουν τα παιδιά ένα final four.

Για το τι παρέλαβαν:

Τα ταμεία δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έγινε κακή διαχείριση, πετάχτηκαν χρήματα που θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί διαφορετικά. Δεν ενδιαφερόντουσαν να πετύχουν καλύτερη τιμή σε διάφορα έξοδα.

Πλέον γίνεται έλεγχος, παίρνουμε προσφορές από παντού. Στο σάιτ της ομοσπονδίας θα υπάρχουν όλες οι κινήσεις ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Για την είσοδο των Λευκορώσων στο Παλέ:

Ήταν εκπληκτική η στιγμή που το Σάββατο βρέθηκαν στο γήπεδο του Άρη οι Λευκορώσοι, είναι κρίμα που δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Μόλις μπήκαν στο γήπεδο καθόταν κανένα δεκάλεπτο και κοιτούσαν τα τρόπαια και την φανέλα του Νίκου Γκάλη.

Για τα θέματα του μπασκετικού Άρη:

Το θέμα της ποινής δεν είναι θέμα της ομοσπονδίας, για το θέμα του Παλέ πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει να γίνει ένας επανέλεγχος, να δούμε αν ο Άρης μπορεί να το σηκώσει το να πάρει το Παλέ γιατί υπάρχουν πολλά έξοδα. Μπορεί να γίνει λίγο αργότερα, να γίνει σε δύο χρόνια.

Το θέμα είναι ότι ο Άρης κινείται όπως πρέπει, ξοδεύει όσα έχει και θα πρέπει προ στιγμήν να συνεχίσει στην ίδια λογική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button