ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Youtuber για την ατμόσφαιρα σε Χαριλάου και Παλέ: «Οι οπαδοί του Άρη είναι καταπληκτικοί» (video)

Γνωστοί για την αγάπη και το πάθος για την ομάδα, οι οπαδοί του Άρη σίγουρα επιβεβαιώνουν καθημερινά πως βρίσκονται στο πλευρό του Θεού του πολέμου.

Πέραν αυτού, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι κάτι που πολλές φορές θα συζητηθεί με τα καλύτερα και πιο τιμητικά λόγια από πολλούς ανεξαρτήτως χρωμάτων και προτίμησης.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση ενός Αμερικανού Youtuber που έχει κανάλι στην συγκεκριμένη πλαρφόρμα με το όνομα «APF JJ». Ο συγκεκριμένος δημοσίευσε ένα video με μερικές από τις καλύτερες στιγμές των φίλων του Άρη σε Χαριλάου και Παλέ με τον ίδιο να είναι εντυπωσιασμένος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην αρχή πως ο Άρης έχει από τα μεγαλύτερα και πιο υποστηρικτηκά fan clubs ενώ πιο συγκεκριμένα για τον Super 3 λέει πως ήταν από τους συνδέσμους που βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά στην αρχή των..ultras στην Ελλάδα.

Δείτε το video με τις αντιδράσεις του:

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button