Ποδόσφαιρο

Βάζει στην άκρη το Κύπελλο και… βλέπει Περιστέρι

Η πενθήμερη παρουσία του Άρη σε Γιάννενα και Αγρίνιο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ουσία αυτού του ταξιδιού και πλέον η ομάδα κάνει… στροφή στο Πρωτάθλημα και τον Ατρόμητο.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό ήταν το ζητούμενο και με αυτό επέστρεψε η αποστολή τα ξημερώματα από το Αγρίνιο, πατώντας ξανά στη “βάση” της μετά από την περασμένη Παρασκευή.

Οι παίκτες θα πάρουν μερικές ανάσες αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι παραπάνω, αφού σε δύο μέρες ο Άρης έχει ακόμη ένα ταξίδι και συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου το Σάββατο (17/02) έχει μία δύσκολη αποστολή στην έδρα του Ατρομήτου.

Με το ματς αυτό θα ολοκληρωθεί ακόμη ένα δύσκολο επταήμερο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος αναμένει από σήμερα τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο.

Ο Τζούρασεκ είναι ένα ερωτηματικό λόγω της κάκωσης στο γόνατο που του στέρησε τη συμμετοχή του στο χθεσινό παιχνίδι. Παράλληλα αναμένονται τα νεότερα από την κατάσταση των Φαμπιάνο-Ζουλ, όπως και αν ο Μάντζιος θα βάλει ξανά στα πλάνα του τον Φράνκο Φεράρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button