Ποδόσφαιρο

UEFA: Ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια

Η κυβέρνηση έχει έρθει σε επικοινωνία με την UEFA ενόψει των ανακοινώσεων για τα μέτρα που θα λάβει για τη βία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για την πιθανότητα τα παιχνίδια της Πέμπτης να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή η επιστολή αποκαλύφθηκε από την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος αντέδρασε στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ανακοινώσει «λούκετο» στα ελληνικά γήπεδα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Δεκάδες καρχαρίες περικυκλώνουν δύτες
Συγκεκριμένα Μακάμπι Χάιφα (αντίπαλος Παναθηναϊκού), Μπάτσκα Τούπολα (αντίπαλος Ολυμπιακού) και Ελσίνκι (αντίπαλος ΠΑΟΚ) ενημερώθηκαν από την UEFA με επιστολή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button