Ποδόσφαιρο

Τζέγκο «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Άρη, θα μιλήσουμε ξανά για ανανέωση»

Για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, τις συζητήσεις που έγιναν την περασμένη σεζόν για ανανέωση αλλά και την Εθνική ομάδα μίλησε ο Τζίμι Τζέγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στο ftbl.com.au της Αυστραλίας:

Για την προσπάθεια της Αυστραλίας είπε: «Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει σε διαφορετικά μέρη κάτω από διαφορετικές συνθήκες και να παίξει βρίσκοντας τον τρόπο να κερδίσει τα παιχνίδια. Μπορεί να μην είναι πάντα οι πιο όμορφες εμφανίσεις, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε είτε παίζοντας όμορφα ή μπορούμε να κερδίσουμε παίζοντας άσχημα. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε»

Ο Τζέγκο μίλησε και για τον Άρη και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο. Όπως είπε: «Η οικογένεια λατρεύει να είναι εδώ. Υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να παραμείνουμε. Το απόλαυσα και έχω παίξει πολύ. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπαίνουν για να παρθεί μια απόφαση και προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού. Είναι ακόμα νωρίς και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα, στο υπόλοιπο της σεζόν και να βεβαιωθώ ότι τα πάω καλά και με τον σύλλογό μου”.

Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι: «Υπήρχαν συζητήσεις με τον Άρη στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά έσπασα το πόδι μου και συμφωνήσαμε να περιμένουμε λίγο. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακαθίσουμε μαζί τους σύντομα για να δούμε πού θα μας οδηγήσει. Μου αρέσει πολύ εδώ. Για κάθε παίκτη υπάρχουν τόσα πολλά που συνδυάζονται με την παρουσία στην Ευρώπη που αποτελούν δοκιμασία και σε προκαλούν. Το να έρθω στην Ελλάδα -με την κουλτούρα της και το διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου- με… ξεβόλεψε. Μου πρόσφερε κάποιες προκλήσεις και επίσης την ευκαιρία να γίνω καλύτερος. Το μεγαλύτερο πράγμα για μένα είναι να συνεχίσω να παίζω σε καλό επίπεδο και νομίζω ότι η Ευρώπη είναι το μέρος για να γίνει αυτό.

Ο Άρης τερμάτισε τρίτος την περασμένη σεζόν, θα ήταν τέταρτος μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει η αφαίρεση βαθμών. “Μπορεί να επιστραφούν πίσω, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί τότε”, σχολίασε ο Τζέγκο.

Τέλος μίλησε για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας και τη Melbourne Victory, όπου έπαιζε: “Πάντα παρακολουθώ το πρωτάθλημα από μακριά και μου άρεσε πολύ εκεί όταν ήμουν νεότερος. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετικό και για την οικογένεια. Νομίζω ότι αργότερα στην καριέρα μου, αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ξανακάνω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button