ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τσάβι στους παίκτες: «Ξέρετε ήδη ότι η απόφαση δεν ήταν δική μου, ήταν από άνωθεν»

Ο Τσάβι ανακοίνωσε στο σταφ του και στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, πριν από την προπόνηση, την απόφαση του συλλόγου να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο Τσάβι δεν θα συνεχίζει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αποχωρώντας από τον σύλλογο της καρδίας του μετά από 2,5 χρόνια.

Ο 44χρονος προπονητής θέλησε να εξηγήσει προσωπικά στην ομάδα τους λόγους για τους οποίους δεν θα συνεχίσει να δουλεύει στους Καταλανούς, με τον ίδιο να καλεί στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση τους παίκτες αλλά και το σταφ του, για να ανακοινώσει το «αντίο» του.

Σύμφωνα με τα ισπανική μέσα, ο Τσάβι το έκανε με ηρεμία, συνοδευόμενος από όλο το επιτελείο του, κι έδειξε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φέρει εις πέρας το έργο του. Τα πρώτα του λόγια ήταν να τονίσει ότι είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε, αλλά ότι την αποδέχεται σκεπτόμενος πάνω απ’ όλα τον σύλλογο: «Είναι ο σύλλογος της ζωής μου, θα τον κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου και το πιο σημαντικό ήταν να τα πάω καλά» .

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη δουλειά και την υπευθυνότητά τους: «Είναι αλήθεια ότι φέτος τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά κρατάω ότι προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, παλεύοντας με όλους και εναντίον όλων».

Ομοίως, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι, αν και στα τέλη Ιανουαρίου αποφάσισε ότι το καλύτερο για τον σύλλογο ήταν να ανακοινώσει την παραίτησή του, η απόφαση να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν αποφασίστηκε εντελώς μονομερώς από τον σύλλογο: «Τώρα ξέρετε ότι η απόφαση δεν ήταν δική μου, αλλά των παραπάνω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button