ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

To Yellow Radio εκπέμπει και στα δύσκολα, εκπέμπει και από το… σπίτι! Το σημερινό πρόγραμμα

Το μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που εκπέμπει Άρη και οι συντελεστές του αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των ακροατών για ψυχαγωγία-ενημέρωση αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, αλλά και την τεράστια αγάπη που έχουμε «εισπράξει» απλόχερα, προχώρησε στις κατάλληλες τεχνικές ρυθμίσεις για να συνεχίσει την παρουσία του από τα… σπίτια των δημοσιογράφων και παραγωγών του σταθμού!

Βάζοντας μπροστά την υγεία των συντελεστών και τηρώντας τις απαραίτητες διατάξεις, όπως ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, οι εκπομπές του Yellow Radio δεν σταμάτησαν ούτε στις πολύ δύσκολες μέρες… μένοντας μεν σπίτι, όμως θα συνέχισαν στον ραδιοφωνικό “αέρα” της πόλης!

Όσο η κοινωνία θέλει να περάσει σε ρυθμούς κανονικότητας, το Yellow Radio συνεχίζει την προσπάθεια του. Με εκπομπές κατά την διάρκεια της ημέρας, για ενημέρωση και ψυχαγωγία! Ακόμη και στα πολύ δύσκολα…

Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση από το σάιτ του σταθμού (yellowradio.gr) για τις εκπομπές που θα βγαίνουν στον αέρα, μέχρι να επιστρέψουμε πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα στο μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που εκπέμπει Άρη!

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 17 ΜΑΪΟΥ:

  • 11:00-13:00 «Tutti Frutti» με Βασιλική Πολίτου
  • 15:00-17:00 «Κίτρινο ΣΟΥ/ΚΟΥ» με Μίλτο Αυγερινό
  • 17:00-19:00 «Κιτρινόμαυρο DEAL» με Μάριον Συριώτου

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close