Γενικά

Το Yellowradio.gr συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΜΘ

Το Yellowradio.gr συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΜΘ, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, κηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 έως τις 16.00.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

Οι συνάδελφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των αγωνιστικών συγκεντρώσεων – κινητοποιήσεων εξαιρούνται από την στάση εργασίας.

Οι δημοσιογράφοι, θύματα και οι ίδιοι των υπερβολικών αυξήσεων που ταλαιπωρούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, συναισθάνονται την ανάγκη να υπάρξει παρεμβατικό πλαίσιο που θα προστατεύσει τους εργαζόμενους και θα αυξήσει τα χαμηλά εισοδήματα στη χώρα.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, ζητούν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους τα μέτρα στήριξης του Τύπου και να ολοκληρώσει το συντομότερο τη διαδικασία υπογραφής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τα δημόσια ΜΜΕ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button