Ποδόσφαιρο

Οι πιθανότητες για Κογιάδο

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι ένας από τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη, σε μια πάντως… δύσκολη αποστολή, την οποία οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φέρουν εις πέρας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μπέτις, αποτελεί… επιθυμία της ομάδας από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο τώρα, έχοντας επιστρέψει στην ομάδα όπου ανήκει, φαίνεται ότι άνοιξε ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Με το θέμα ασχολούνται αρκετά τα ισπανικά ΜΜΕ, με νέο ρεπορτάζ να τονίζει το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά και τις πιθανότητες, η Μπέτις να προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» την περίπτωση του Κογιάδο για δικές της μεταγραφικές υποθέσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο εμφανίζεται στη λίστα της Λας Πάλμας και μπορεί να είναι το κλειδί για τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων και των συνομιλιών μεταξύ της συγκεκριμένης ομάδας και της Μπέτις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κογιάδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την τιμή της πιθανής υπογραφής του Άλβαρο Βάλες ή του Αλμπέρτο Μολέιρο από της Λας Πάλμας στην Μπέτις».

Πάντως το θέμα είναι ανοικτό για τον Άρη και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία ότι οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button