Reporter724Διεθνή

Το Μαρόκο στρέφεται νομικά κατά της Σενεγάλης για τη φιέστα στο Παρίσι

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αφού το Μαρόκο θα κινηθεί νομικά κατά της Σενεγάλης, με αφορμή τους πανηγυρισμούς των «Λιονταριών της Τεράνγκα» στο Παρίσι.

Οι Σενεγαλέζοι μετέτρεψαν το φιλικό με το Περού σε γιορτή για την κατάκτηση του τροπαίου, παρά το γεγονός ότι η CAF έχει αφαιρέσει τον τίτλο και τον έχει απονείμει στο Μαρόκο.

Παράλληλα, η Σενεγάλη έχει ήδη προσφύγει στο Court of Arbitration for Sport, δηλώνοντας πως δεν προτίθεται να επιστρέψει την κούπα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από πλευράς Μαρόκου έχει ήδη οριστεί νομικός εκπρόσωπος που κατέγραψε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, με στόχο την υποβολή καταγγελίας στην FIFA.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button