Μπάσκετ

Το κακό ξεκίνημα δε του άφησε περιθώρια

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Άρης έχασε την επαφή με το σκορ και έτσι έχασε και την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι στο κλειστό «Νίκος Γκάλης».

Ο Άρης έκανε το χειρότερο ξεκίνημα που έχει κάνει εδώ και χρόνια. Έμεινε πίσω με 19-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Καστρίτη να προσπαθεί νωρίτερα να «κόψει» το σερί μέσα από time out, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Σανόγκο πέτυχε το πρώτο καλάθι για τον Άρη στον αιφνιδιασμό και τελικά στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου . Ο Άρης χάρη σε τρίποντα του Πακ και του Τολιόπουλο μείωσε σε μονοψήφιο αριθμό (26-17) αλλά ένα νέο σερί του Παναθηναϊκού έδωσε και πάλι καθαρό προβάδισμα (37-22) στους πράσινους που έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 45-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 28 (55-27) και αργότερα στους 29 (61-32). Ο Άρης αντέδρασε και μείωσε σε 61-44 με τη τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 74-50.

Στη τελευταία περίοδο οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να μειώσουν, να πετύχουν αρκετά τρίποντα και να βάλουν 30 πόντους με την ήττα όμως να έρχεται με 96-79.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button