YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Το χρυσό μετάλλιο του Ρόμπινσον-Ερλ επί ελληνικού εδάφους

Ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου στο Ηράκλειο.

Ο Άρης απέκτησε τον Τζερεμάια Ρόμπινσον Ερλ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε έναν ελληνικό σύλλογο. Παρόλα αυτά, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός θα αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ηρακλείου στο 2019 ο Ρόμπινσον-Ερλ αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας Κ19 των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ρόμπινσον Ερλ ήταν βασικό μέλος αυτής της ομάδας, όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στον τελικό όπου η ΗΠΑ επικράτησε με 93-79 απέναντι στο Μάλι, ο Ρόμπινσον Ερλ ήταν εξαιρετικός, καταγράφοντας 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Συμπαίκτες του νέου αθλητή του Άρη ήταν μερικοί από τους κορυφαίους ΝΒΑers του σήμερα, όπως ο Κέιντ Κάνιγκχαμ και ο Ταϊρίς Χάιλμπερτον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button