Ποδόσφαιρο

Το 15νθήμερο των εξελίξεων

Το πρώτο μισό του Ιούνη έχει φύγει, με δύο σημαντικές εξελίξεις για τον Άρη, όπως η παραμονή του Άκη Μάντζιου και του Χουλιάν Κουέστα, όχι όμως αρκετές μετρώντας από σήμερα αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Δύο εβδομάδες απέμειναν για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φουλάρουν για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν τη μετάβασή τους στην επόμενη μέρα. Κάτι που αφορά τόσο το αγωνιστικό όσο και το εξωαγωνιστικό.

Η προετοιμασία αποτελεί ακόμα μία εκκρεμότητα που πρέπει να διευθετηθεί και να φανεί εάν τελικά θα γίνει στην Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ή θα πάει σε κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές (Ιταλία, Αυστρία). Φυσικά πιο πάνω στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη είναι το μεταγραφικό, όπου ήδη γίνονται επαφές με στόχο 2-3 παίκτες να κλείσουν ως τα τέλη του μήνα και τις πρώτες μέρες του Ιούλη να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων έκλεισε και τυπικά η υπόθεση Ματαρίτα, ο οποίος ουσιαστικά είχε τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό από την ομάδα, υπάρχουν όμως κάποιες ακόμα υποθέσεις που η ομάδα καλείται να “τρέξει”. Ο Άρης λοιπόν δεν έχει λίγα πράγματα μπροστά του, διαθέτοντας ακόμα χρόνο προς αξιοποίηση, αλλά σίγουρα όχι για χάσιμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button