Μπάσκετ

Τιμωρούνται οι διαιτητές του ΣΕΦ, δεν σεβάστηκαν τον Ολυμπιακό!

Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Άρης δεν έδειξαν τον δέοντα σεβασμό στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό και ως λογικό επακόλουθο θα τιμωρηθούν.

Το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη πάει το μπάσκετ χρόνια πίσω. Στους ερυθρόλευκους δόθηκαν μόλις 39 βολές (ούτε μία ανά λεπτό) τη στιγμή που σε κάθε περίοδο δινόταν πάνω από δύο στον Άρη κατά μέσο όρο.

Σύμφωνα οπότε με τις πληροφορίες, οι διαιτητές του αγώνα πρόκειται να τιμωρηθούν καθώς «δεν σεβαστήκανε τον Ολυμπιακό» όπως σωστά διατύπωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Είναι προσβολή στους φίλους της καλαθόσφαιρας ότι δεν δόθηκε το οφθαλμοφανές 6ο φάουλ του Μπάνκστον στα αποδυτήρια όπως και το ότι τρεις(!) παίκτες του Ολυμπιακού που χρεώθηκαν με δύο φάουλ ο καθένας. Σε λίγο οι αλλοπρόσαλλοι διαιτητές θα έδιναν και τρίτο φάουλ σε κάποιον, αδιανόητο!

Ακόμη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, έχει βρεθεί ήδη η λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες διαιτησίες που πηγαίνουν πίσω το άθλημα. Πρόκειται λοιπόν η διαιτητική τριάδα του χθεσινού ματς να περάσει από σεμινάριο από τον μετρ του είδους, Λάζαρο Βορεάδη με θέμα «κάντε το όπως στο Λίντο».

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έτυχε χθες μίας ξεκάθαρα ευνοϊκότερης μεταχείρισης σε σχέση με τον αλησμόνητο τελικό και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί.

Τέλος περί της ατάκας του Σλαφτσάκη «δώσ’το, δεν θα σου πούνε τίποτα», κύκλοι της ΚΕΔ απαντάνε «Έχεις άδικο Διαμαντή, θα τους πούμε».

Καλό μήνα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button