Yellow FM101,7Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Θέλει τον Σιφουέντες των ντέρμπι

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε τη σεζόν τόσο εντυπωσιακά που έβαλε τον Άρη από πολύ νωρίς σε διαδικασία επαφών με τη Ρέιντζερς για την αγορά του.

Σκέψεις που “πάγωσαν” όταν μετά τον Παναιτωλικό άρχισε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του ποδοσφαιριστή. Ήρθε και ένας τραυματισμός μετά, μαζί με την πνευματική κατάσταση του Σιφουέντες, η οποία έχει τραβήξει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο καλός Σιφουέντες είναι “κλειδί” και ο 56χρονος τεχνικός το γνωρίζει, για αυτό και προσπαθεί να είναι από… πάνω του, ώστε να σταθεροποιήσει την εξαιρετική εικόνα του παίκτη στα ντέρμπι.

Εδώ και δύο μήνες ο μέσος από το Εκουαδόρ έχει κάνει τη διαφορά κυρίως σε τέσσερα ματς. ΑΕΚ (1-1 για το Κύπελλο), Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και το αποκορύφωμα φυσικά η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα ντέρμπι δηλαδή, στα οποία παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική αγωνιστική εγρήγορση από τα υπόλοιπα ματς, όπως το αυριανό (16/02, 15.00) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Άρης έχει πάρει πράγματα από τον Σιφουέντες σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ματς της σεζόν. Εκεί που το… χάνει όμως είναι με τους “μικρομεσαίους”. Παιχνίδια που είναι ίσως ακόμα πιο σημαντικά και ειδικά αυτό της Λιβαδειάς στο οποίο ο Άρης θέλει νίκη για να μείνει ζωντανός στο “κυνήγι” της 4άδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button