Ποδόσφαιρο

Θέλει και άλλους σκόρερ ο Άρης!

Ο αριθμός των 18 τερμάτων σε σύνολο 13 αγώνων, ούτως ή άλλως, είναι μικρός για μια ομάδα που θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Πρωτάθλημα, αλλά στην περίπτωση του Άρη υπάρχει κι ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο, καθώς μόλις δύο παίκτες έβαλαν τα έντεκα εξ’ αυτών.

Ερχόμενος στην Ελλάδα ο Λορέν Μορόν απολαμβάνει τη δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη του. Νιώθει ευτυχισμένος στον Άρη και φυσικά τα ευχάριστα συναισθήματά του πηγάζουν μέσα από την αποτελεσματικότητά του, καθώς με επτά γκολ ηγείται στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος. Πρόσφατα αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης για τον μήνα Νοέμβρη.

Ο δε Φαμπιάνο με τα τέσσερα γκολ που ήδη έχει σημειώσει, έχει κάνει ρεκόρ καριέρας σε μια χρονιά, η οποία μάλιστα είναι η τελευταία του συμβολαίου του. Αντικειμενικά, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στο γήπεδο σε σχέση με τις βασικές αγωνιστικές ευθύνες του.

Εντούτοις, οι κιτρινόμαυροι δεν παίρνουν γκολ από άλλους παίκτες. Ο Άλβαρο Ζαμόρα είναι ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με τα δύο γκολ που έχει σημειώσει, σε μια χρονιά η οποία εξελίσσεται με μπόλικη αστάθεια για τον ίδιο, λογικό δεδομένου του άλματος που έκανε στην καριέρα του.

Το πρόβλημα για τον Άρη είναι ότι δεν παίρνει γκολ από τους ακραίους επιθετικούς ή τους παίκτες από τον άξονα. Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Νταρίντα, Πάρντο και Χριστοδουλόπουλος έχουν σημειώσει από ένα γκολ. Οι πρώτοι τέσσερις έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους εν αντιθέσει με τον έμπειρο Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του ή στο γκρουπ των παικτών που έρχονται από τον πάγκο.

Ωστόσο, για να βελτιώσει ο Άρης τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, χρειάζεται είτε να πάρει παίκτες οι οποίοι έχουν το γκολ στο αίμα τους, είτε να πάρει βοήθειες από τους υπάρχοντες. Μέχρι στιγμής πάντως οι Βερστράτε, Ζουλ και Τζούρασεκ, όσο έχουν παίξει φυσικά οι δύο τελευταίοι, δείχνουν ότι δεν μπορούν να του το δώσουν, καθώς σπανίως δοκιμάζουν τη (σχετική) ικανότητά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι και αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από την ενίσχυση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button