ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

“Τελειώνει” τον Ζίγιεχ η Γαλατάσαραϊ

Έτοιμη να διακόψει τον δανεισμό του Χακίμ Ζίγιεχ από την Τσέλσι είναι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Γαλατάσαραϊ.

Δεν λέει να βρει ξανά τις ράγες της η καριέρα του Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος δυσκολεύεται να ορθοποδήσει ακόμα και στην Τουρκία. Ο Μαροκινός, που εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι, δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός στη Γαλατάσαραϊ με την ελπίδα να θυμίσει ξανά τον καλό του εαυτό, όμως τα πράγματα δεν έχουν πάει βάσει σχεδίου.

Όπως μετέδωσε μάλιστα το τουρκικό NTV, η πρωταθλήτρια Τουρκίας σκοπεύει να διακόψει τον δανεισμό του αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένη με όσα της έχει προσφέρει σε αυτούς τους μήνες. Ο Ζίγιεχ σε 14 ματς φέτος μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ, όμως δεν έχει μπορέσει να βρει ρυθμό εξαιτίας και μερικών τραυματισμών, ενώ θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Αν πράγματι η Γαλατά τελειώσει τον Ζίγιεχ, η μοίρα του μέλλοντός του θα παραμείνει αβέβαιη, αφού ο Μαροκινός δύσκολα θα βρεθεί στα πλάνα του Ποτσετίνο στην Τσέλσι. Σίγουρα πάντως, η καριέρα του δεν έχει πάρει την αναμενόμενη διαδρομή μετά από τις φοβερές υποσχέσεις που άφησε όσο αγωνιζόταν στον Άγιαξ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button