Ποδόσφαιρο

Τανούλης: “Είμαι από τεσσάρων ετών στις Ακαδημίες του Άρη, αισθάνομαι ενθουσιασμένος που έπαιξα στην πρώτη ομάδα” (video)

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός της Κ17 του Άρη, Κωνσταντίνος Τανούλης, μίλησε για την πρώτη εμπειρία του με την πρώτη ομάδα, τη συνεργασία του με τον Μπράμπετς και τις οδηγίες του Μπούργος.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Για το πώς έζησε την πρώτη παρουσία του σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, έστω και σε φιλικό παιχνίδι: «Καταρχάς είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι από τεσσάρων ετών στις ακαδημίες του Άρη και πάλευα γι’ αυτό, να παίξω με την πρώτη ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κατάφερα».

Για το αν είχε τρακ: «Στην αρχή λίγο, μέχρι που σφύριξε ο διαιτητής, μετά έφυγε».

Για το τι είπε ο Μπούργος στους νεαρούς: «Μας είπε ότι πιστεύει πολύ σε μας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ».

Για το πώς φέρονται οι «μεγάλοι» στους «μικρούς» μέσα στην ομάδα (σ.σ. με αφορμή το τελετουργικό με τα ξυρισμένα κεφάλια): «Μας φέρονται πολύ καλά, μας έβαλαν από την πρώτη στιγμή μέσα στην ομάδα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη: «Εντάξει θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα, είμαστε στις αρχές. Έρχονται και καινούριοι παίκτες. Γενικά και φέτος θα κάνει μία πολύ καλή χρονιά ο Άρης».

Για τη συνεργασία με τον Μπράμπετς, που έπαιξε με αυτόν και τον Χρυσόπουλο τριάδα στην άμυνα: «Ο Μπράμπετς είναι ένας πολύ καλός παίκτης, το να παίζεις μαζί του είναι μεγάλη εμπειρία, οπότε προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε από αυτόν».

Για το πρότυπό του ως στόπερ: «Μου αρέσει πολύ ο Βίντιτς, ως αμυντικός».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button