Reporter724YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Τα περίθωρια έχουν στενέψει ασφυκτικά…

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε η νέα εβδομάδα για τον Άρη, καθώς η ισοπαλία στον Βόλο συνεχίζει να αφήνει την αίσθηση μιας κανονικής ήττας.

Τα απόνερα του αποτελέσματος δεν έχουν κοπάσει και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας παραμένει ιδιαίτερα φορτισμένο.

Σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζεται από ένταση και αμφισβήτηση, το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ήρθε να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Από χθες, με την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί μια πραγματικότητα που γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Η πίεση προς τον Ανδαλουσιανό τεχνικό αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα, ειδικά μετά τον τρόπο που κύλησε το ματς στο Πανθεσσαλικό. Οι επιλογές του, τόσο στο αρχικό σχήμα, όσο και στις παρεμβάσεις στο ημίχρονο, βρίσκονται στο μικροσκόπιο, την ώρα που η ομάδα δείχνει ανίκανη να παρουσιάσει ουσιαστική πρόοδο στο επιθετικό κομμάτι.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό υπόβαθρο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης. Το παιχνίδι της Κυριακής (22/02) με την Κηφισιά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αποκτά χαρακτήρα κομβικό, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Για τον Άρη – και κυρίως για τον προπονητή του – τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button