Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για τις αποδεσμεύσεις!

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τον Άρη αυτό το διάστημα, είναι η προσπάθεια για τη λύση συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ μας, αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι Κώστας Μήτρογλου, Λερίν Ντουάρτε και Ιζέτ Χαΐροβιτς. Τρεις περιπτώσεις, τρεις διαφορετικές ιστορίες, τρία “αγκάθια” για τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, τα οποία αν δεν καταφέρει να… βγάλει από την ομάδα, θα συνεχίσουν να την… πληγώνουν.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό για τις προθέσεις των κιτρινόμαυρων να τους λύσουν τα συμβόλαια, αλλά δεν δείχνουν να προβληματίζονται, καθώς οι αμοιβές τους είναι ιδιαιτέρως παχυλές. Οι λογαριασμοί τους γεμίζουν ή θα γεμίσουν, αλλά οι ίδιοι δεν καταγράφουν πλέον παρουσία, ούτε στα… δελτία Τύπου της ΠΑΕ.

Οι Μήτρογλου και Ντουάρτε μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους με τον Άρη, ενώ ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές… Κανείς από τους τρεις δεν δείχνει προς ώρας τάσεις αποχώρησης, με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο να κάνει μία τελευταία προσπάθεια τις επόμενες μέρες. Πάμε να δούμε ξεχωριστά τις περιπτώσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο 33χρονος επιθετικός αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη, σε μία κίνηση με μεγάλο ρίσκο, καθώς προερχόταν από μεγάλο διάστημα αποχής. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ήταν εντελώς εκτός ρυθμού, ενώ και η δική του ελλιπής προσπάθεια, δεν τον βοήθησε ποτέ να γίνει μέλος της ομάδας. Έχει δεχθεί ήδη αρκετές συμβιβαστικές προτάσεις για λύση του συμβολαίου του με τους κιτρινόμαυρους, αλλά έχει στρογγυλοκαθίσει πάνω στις 600.000 που προβλέπεται να πάρει ως το καλοκαίρι και δεν έχει αποδεχθεί καμία. Θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια από τους ανθρώπους του Άρη, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

ΛΕΡΙΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ

Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που έκανε τις πιο προσοδοφόρες διακοπές στη Θεσσαλονίκη εδώ και δυόμιση χρόνια. Έχει παίξει συνολικά 88!!! λεπτά με τη φανέλα του Άρη σε επίσημα παιχνίδια, έχοντας ήδη αποκομίσει ένα σεβαστό ποσό. Δεν δείχνει καμία διάθεση αποχώρησης, για ποιον λόγο άλλωστε, μια χαρά περνάει στην πόλη μας και αναμένεται να κάτσει άλλο ένα εξάμηνο στον Άρη, πριν σταματήσει οριστικά την καριέρα του…

ΙΖΕΤ ΧΑΪΡΟΒΙΤΣ

Διαφορετική η περίπτωση του Βόσνιου σε σχέση με τους άλλους δύο, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ταίριαξε στον Άρη. Εδώ μιλάμε για κανονικό ποδοσφαιριστή, που αν ήθελε θα μπορούσε να βρει μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η αμφιβολία είναι στο κατά πόσο θα μπορέσει να βρει τα χρήματα με τα οποία αμείβεται από τον Άρη, αν και στο τέλος υπάρχει η αισιοδοξία ότι τουλάχιστον στη δική του περίπτωση θα βρεθεί μία άκρη. Έστω να πάει κάπου δανεικός για έξι μήνες, προκειμένου να γλυτώσουν ένα κομμάτι του συμβολαίου του οι κιτρινόμαυροι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button