Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Φετφατζίδη!

Οι σκέψεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού για το μέλλον του και η πανθομολογούμενη επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο Γιάννης Φετφατζίδης πήρε μεταγραφή από τον Άρη για την Αλ Κορ, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Επίσης ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο του έχει ήδη αποφέρει απολαβές ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Ασία, την προηγούμενη φορά στη Σαουδική Αραβία, τώρα στο Κατάρ, αυξάνοντας κατά πολύ τους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Για να φύγει αυτή τη στιγμή από εκεί, αυτό μπορεί να γίνει είτε με δανεισμό, είτε να αφήσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο συμβόλαιο, κάτι που μόνο απλό δεν είναι.

Ο Φετφατζίδης σε συνέντευξή του τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναφέρει: «Από την Ελλάδα μου λείπουν οι φίλοι, οι συγγενείς και το ελληνικό φαγητό. Θα το πω και το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα μου, ο Άρης». Όσο για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη, είχε πει: «Ναι. Θα το ήθελα. Οι άνθρωποι του Άρη με βοήθησαν να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου αγωνιστικά. Και τους ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι μπόρεσα να δείξω παραπάνω πράγματα απ’ ότι στον Ολυμπιακό».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι δεδομένο ότι αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα ήθελε να το κάνει για τον Άρη, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η πολύ καλή σχέση που έχει με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο σε κάποιο μελλοντικό πλάνο επιστροφής του στους κιτρινόμαυρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button