YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Tα 1355 λεπτά που λένε μία πικρή αλήθεια για τον πάγκο του Άρη

Οι κιτρινόμαυροι οφείλουν να φτιάξουν το πρόβλημα του πάγκου τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επί ημερών του ο Μαρίνος προσπαθεί να συμπεριλαμβάνει περισσότερους παίκτες στη λειτουργεία της ομάδας, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν μεταφράζεται σε αριθμούς και συγκεκριμένα δεν μεταφράζεται σε γκολ.

Γενικότερα ο Άρης δεν έχει ιδιαίτερους παίκτες στον πάγκο που μπορούν να αποτελέσουν απειλή. Αυτό φαίνεται από το ότι πρέπει να γυρίσουμε 1355 αγωνιστικά λεπτά πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που κάποιος παίκτης της ομάδας ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε.

Εκείνος ήταν ο Άλβαρο Σαμόρα στον αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό, στον οποίο έκανε το ντεμπούτο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button