ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Tο Yellow Radio επιστρέφει στα ερτζιανά, επιστρέφει στους 101,7 FM! Δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά!

Ήταν στοίχημα ζωής, γίνεται πράξη! Το Yellow Radio επιστρέφει στα ερτζιανά και επιστρέφει από μια νέα συχνότητα: από την συχνότητα των 101,7 FM! Επιστρέφει δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά!

Πέρασαν περίπου δέκα βδομάδες, από την στιγμή που το Yellow Radio σιώπησε στα ερτζιανά, όχι από δική του επιλογή. Το έχουμε εξηγήσει, δεν χρειάζεται να κοιτάμε άλλο πίσω. Δέκα βδομάδες, οι οποίες φάνταζαν σε όλους εμάς (και σίγουρα σε όλους εσάς…) ατέλειωτες, δύσκολες, σκληρές. Κι όμως, η καρδιά του Yellow Radio δεν έπαψε να χτυπάει, γιατί πολύ απλά δεν έπαψε η τεράστια αγάπη, η συμπαράσταση, η συμμετοχή των χιλιάδων ακροατών του, να μας δίνουν δύναμη και δυναμική! Ήταν μια περίοδος σκληρού αγώνα. Δύσκολου, άνισου πολλές φορές, με χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Δεν λυγίσαμε, δεν κάναμε πίσω, από την στιγμή που υπάρχει ένας τεράστιος οργανισμός που λέγεται ΑΡΗΣ. Αυτή είναι η βασική κινητήρια δύναμη: η απίστευτη οικογένεια του ΑΡΗ που καταγράφει μια μοναδική δυναμική σε όλη την επικράτεια. Χωρίς αυτήν κανένα Yellow Radio, κανένας από εμάς, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.

Ο σκοπός και η αποστολή μας λοιπόν, δεν μας επέτρεψαν να σκεφτούμε τίποτα άλλο, παρά μόνο την επιστροφή στα FM. Να ξαναμπούμε σε κάθε σπίτι, σε κάθε αυτοκίνητο, χώρο εργασίας, να παραμείνουμε στην καρδιά σας… Οι εκπομπές συνεχίστηκαν σε αυτό το διάστημα μέσω του ίντερνετ, αλλά η δική μας υπόσχεση ήταν από τη αρχή ξεκάθαρη: θα παλέψουμε για την επιστροφή του ραδιοφώνου των Αρειανών στα ερτζιανά!

Δεν είμαστε από αυτούς που τα παρατάνε ή που αφήνουν κάτι στην μέση. Πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε τώρα στα… δύσκολα;

Άλλωστε το μότο ζωής του Yellow Radio έχει αφήσει το στίγμα του: γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για τα δύσκολα. Κι όπως σημειώναμε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή:

«το Yellow Radio θέλει να επιστρέψει στα ερτζιανά και θα επιστρέψει. Επιβάλλεται όμως, αυτό να γίνει με τη διασφάλιση δυο ζωτικών στοιχείων-δικλείδων: Να παραμείνει ανεξάρτητο και να μην βάλει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά του».

Καλώς ή κακώς, το ραδιόφωνο αυτό στηρίχθηκε επί πέντε χρόνια στις δικές του δυνάμεις και στις επιχειρήσεις που προβάλλονταν και προβάλλονται διαφημιστικά μέσω του προγράμματος του. Δεν είχε και δεν έχει κάποιον μεγάλο επενδυτή ή χρηματοδότη από πίσω, ούτε την τεράστια οικονομική επιφάνεια για να κάνει χωρίς στρατηγική και σχεδιασμό το «επόμενο βήμα».

Έπρεπε να βαδίσουμε πολύ προσεκτικά, επειδή όλοι οι συντελεστές του, συμφωνήσαμε και επιμείναμε να το κρατήσουμε δυναμικό, ανεξάρτητο, βιώσιμο. Όπως κι έγινε! Με μεγάλη αίσθηση ευθύνης, αλλά και συγκίνησης, το Yellow Radio επιστρέφει από μια διαφορετική συχνότητα, αυτή των 101,7 FM, αλλά πάντοτε με την ίδια μαχητικότητα και αγωνιστικότητα για σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία! Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου των Αρειανών θα βγει στον… αέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου! Με πιο δυνατό σήμα, με νέες ιδέες και μεγαλύτερη όρεξη, αλλά με την ίδια ευθύνη και συνέπεια απέναντι σε όλους εσάς.

Παράλληλα, θα γίνουν και νέες ανακοινώσεις για την δική σας συνδρομητική ενίσχυση, για όλους εσάς που βάλατε και βάζετε το δικό σας λιθαράκι για να συνεχίσει να υπάρχει δυνατό κι ανεξάρτητο το ραδιόφωνο σας! Yellow Radio, γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για δύσκολα!

Τώρα ακόμη πιο δυνατό, πιο φρέσκο, πιο μαχητικό κάνει… παιχνίδι από τους 101,7! Συντονιστείτε…Όπως κι έγινε! Με μεγάλη αίσθηση ευθύνης, αλλά και συγκίνησης, το Yellow Radio επιστρέφει από μια διαφορετική  συχνότητα, αυτή των 101,7 fm, αλλά πάντοτε με την ίδια μαχητικότητα και αγωνιστικότητα για σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία!

Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου των Αρειανών θα βγει στον… αέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου! Με πιο δυνατό σήμα, με νέες ιδέες και μεγαλύτερη όρεξη, αλλά με την ίδια ευθύνη και συνέπεια απέναντι σε όλους εσάς.

Παράλληλα, θα γίνουν και νέες ανακοινώσεις για την δική σας συνδρομητική ενίσχυση, για όλους εσάς που βάλατε και βάζετε το δικό σας λιθαράκι για να συνεχίσει να υπάρχει δυνατό κι ανεξάρτητο το ραδιόφωνο σας!

Yellow Radio, γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για δύσκολα! Τώρα ακόμη πιο δυνατο, πιο φρέσκο, πιο μαχητικό κάνει… παιχνίδι από τους 101,7!

Συντονιστείτε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button