Γενικά

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Με μεγάλο ενδιαφέρον και συγκλονιστικές καταθέσεις συνεχίζεται σήμερα (16/02) η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Η δίκη μπαίνει στην 9η μέρα της και μετά τη μαραθώνια κατάθεση του αστυνομικού από το ΤΕΖ, σειρά παίρνει εκείνη του οδηγού αυτοκινήτου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τον τόπο τέλεσης του εγκλήματος. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας διερχόταν από το σημείο και το όχημά του βρέθηκε πίσω από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων.

Η όλη διαδικασία εξελίσσεται με πολλά ουσιαστικά δεδομένα που τίθεται υπόψιν του δικαστηρίου, αλλά με τέτοιους ρυθμούς που καθιστούν δύσκολο πλέον να ολοκληρωθεί η δίκη μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκαν πιθανές ημερομηνίες συνεδριάσεων και για τον Απρίλιο. Αυτές θα γίνουν, εκτός απροόπτου κει εφόσον χρειαστεί, ακόμα και αν τα δικαστήρια θα είναι κλειστά λόγω εκλογών ή λόγω των ημερών του Πάσχα.

Κλειδί είναι ακόμα 5-6 καταθέσεις από μάρτυρες κατηγορίας, όπως φυσικά και η ιατροδικαστής, ενώ εκκρεμούν οι μάρτυρες υπεράσπισης που λογικά δεν θα… τραβήξουν τόσο πολύ τη διαδικασία σε μάκρος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button