Super League: Με τέσσερα ματς ανοίγει η αυλαία
Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο ένα από τα τέσσερα ματς που ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κάνει την αρχή μαζί με τον Βόλο. Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν πενταψήφιο αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού κι ευελπιστούν να κάνουν το 2×2 μετά τη δύσκολη νίκη – στις καθυστερήσεις – επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Βόλος δεν πήρε κάτι από την πρεμιέρα του στην έδρα του Άρη. Για τους νταμπλούχους Ελλάδας έμεινε εκτός αποστολής ο Γιάρεμτσουκ, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο οι Καμπελά και Στρεφέτσα.
Τη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει ο ΟΦΗ, ο οποίος φιλοξενείται στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσερραϊκό. Τα “λιοντάρια” γνώρισαν την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αναζητούν τους πρώτους βαθμούς. Οι Κρητικοί δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη βδομάδα, λόγω της αναβολής της μεταξύ τους αναμέτρησης που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Στις 21:00 ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης», θέλοντας να πάρει τη δεύτερη νίκη του και να μπορέσει να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν τη σεζόν με εντός έδρας ήττα και θέλουν να βγάλουν αντίδραση.
Με ήττα ξεκίνησαν στην επιστροφή τους στα σαλόνια οι ΑΕΛ και Κηφισιά που κοντράρονται στις 21:30 στο AEL FC Arena. Οι δυο νεοφώτιστες ομάδες θέλουν τους πρώτους τους βαθμούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 30/08
19:00 Βόλος – Ολυμπιακός
19:30 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
21:00 Άρης – Παναιτωλικός
21:30 ΑΕΛ – Κηφισιά
Κυριακή 31/08
20:00 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
21:00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
22:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός






