Ποδόσφαιρο

Super 3: «Άλλη μια απόφαση για τον ελληνικό αθλητισμό πάρθηκε σε νηπιαγωγείο»

Η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Τα “πυρά” του προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα για δύο μήνες εξαπέλυσε ο Super 3, ενώ κάνει κάλεσμα για τον αγώνα μπάσκετ με αντίπαλο την Λιετκαμπέλις.

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του Άρη σημειώνουν:

Άλλη μια απόφαση για τον ελληνικό αθλητισμό πάρθηκε σε νηπιαγωγείο.

Άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία και τους ανθρώπους της καλούνται να αποφασίσουν για αυτούς, κάθε φορά και χειρότερα κάθε φορά και πιο άστοχα.

Μεταξύ μας, η απόφαση περί κεκλεισμένων των θυρών είναι δήλωση αδυναμίας να προστατέψτε τον αθλητισμό, την κοινωνία και την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που ζητάει αλλαγές. Τίποτα παραπάνω.

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα με την Λιετκαμπέλις στις 20:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν σήμερα μετά τις 19:30 στο Κεντρικό SUPER 3 καθώς και αύριο στην καφετέρια του Παλέ. Επίσης θα υπάρχουν διαθέσιμα και τα νέα φούτερ του Συνδέσμου.

Αύριο δίνουμε την απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν κλειστά τα γήπεδα, σε όλους αυτούς που θεωρούν τους οπαδούς παρίες της σύγχρονης κοινωνίας, σε όλους αυτούς που θεωρούν την αγάπη για την ομάδα, έγκλημα.

Ο ΛΑΟΣ θα δώσει την απάντηση του στο γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

ΥΓ. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει ότι η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε εκτός έδρας θα είχε αποτρέψει πολλά φαινόμενα βίας. Εσείς πάλι δεν θέλετε να το καταλάβετε… Η μάλλον σας συμφέρει να μην το καταλαβαίνετε!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button