Ποδόσφαιρο

Στούμπος: «Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίζει να ενώνει φωνές και δράσεις»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναιτωλικού, Χρήστος Στούμπος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Για την επιστροφή του πανό για το Άλκη στο Αγρίνιο:

Είναι γενικά παραδοχή ότι ήταν από τις κινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση, αυτό οφείλεται στο ίδιο το σκίτσο που δυνάμωσε τη δική μας προσπάθεια να πάρουμε θέση απέναντι σε αυτό το τραγικό γεγονός.

Είναι μεγάλη μας χαρά που αυτό το πανό έρχεται ξανά στο Αγρίνιο με την πρωτοβουλία της δομής στο όνομα του Άλκη, μας μετέφεραν αυτή την επιθυμία και με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε.

Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίζει να ενώνει φωνές και δράσεις, νομίζω θα είναι μία σημαντική και ξεχωριστή στιγμή στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναιτωλικού την ερχόμενη Κυριακή.

Για το ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος φίλων του Άρη στο γήπεδο:

Ο Παναιτωλικός εδώ και πολλά χρόνια έκανε μία μεγάλη προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδο του, δυστυχώς όμως στο παρελθόν έγιναν πράγματα ανεπίτρεπτα που μας ανάγκασαν να πάμε βήματα πίσω και να διαπιστώσουμε ότι αυτή η επιθυμία δε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Από τη μία οι ιδιαιτερότητες του γηπέδου και από την άλλη το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τις μετακινήσεις δε βοηθάνε. Δυστυχώς στην πράξη είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε. Ότι ισχύει για τον κόσμο του Άρη θα ισχύσει για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον στόχο του Παναιτωλικού:

Έχουν γίνει κάποιες προσθήκες, οι οποίες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αγωνιστικός στόχος του Παναιτωλικού είναι να συνεχίσει να αφήνει πίσω του τις σεζόν που μπλέχτηκε στη διαδικασία της παραμονής στη κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button