Μπάσκετ

Stoiximan GBL: «Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για όλους τους εκπροσώπους που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Η Stoiximan GBL εξέδωσε ανακοίνωση για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει, καταθέτοντας στα αρμόδια δικαστικά και δικαιοδοτικά όργανα τα απαραίτητα έγγραφα για όλους τους εκπροσώπους που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές, μετά από απόφαση του προέδρου, Μιχάλη Μελή.

Η ανακοίνωση της Stoiximan GBL:

“Ανακοίνωση για νομικές ενέργειες με απόφαση του πρόεδρου του ΔΣ της Stoiximan GBL κ. Μιχάλη Μελή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Mε αφορμή καταγγελίες που έχουν τεθεί εν γνώσει του EΣAKE σχετικά με τη νομιμοποίηση εκπροσώπων στις πρόσφατες εκλογές του και προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος του Συνδέσμου και του Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan GBL κ. Μιχάλης Μελής αποφάσισε, με δική του πρωτοβουλία, να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες και να κατατεθούν στα αρμόδια Δικαστικά και Δικαιοδοτικά όργανα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για όλους τους εκπροσώπους που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές»”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button