Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: Η πρώτη συζήτηση, η Εθνική και η Θεσσαλονίκη…

Η πρώτη κουβέντα του Άρη με τον Σουηδό και πως συνδέεται με την κλήση από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα

Μετά την επέκταση της συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ένας άλλος… Ντάνιελ είναι αυτός που παίρνει σειρά για την ομάδα του Άρη. Ο 31χρονος (τα κλείνει στις 22 Νοεμβρίου) δεξιός οπισθοφύλακας διανύει την καλύτερη του περίοδο στους κιτρινόμαυρους, καθώς πέρα της θέσης στη βασική ενδεκάδα, που είναι καπαρωμένη, κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για πρώτη φορά.

Πως συνδέεται όμως η κλήση του Σούντγκρεν στην Εθνική Σουηδίας, με την ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών; Καταρχήν να θυμίσουμε ότι ο Σουηδός, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, έχει το δικαίωμα από τον Γενάρη (έξι μήνες νωρίτερα δηλαδή) και μετά να μιλήσει και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Ο Άρης έχει στείλει ήδη το μήνυμα τόσο στον ίδιο τον Σούντγκρεν, όσο και στον ατζέντη του, ότι επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και μετά τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε θετικός στις πρώτες συζητήσεις, αλλά είναι γεγονός ότι η κλήση του στην Εθνική Σουηδίας, βάζει διαφορετικά δεδομένα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Σούντκρεν ξέρει ότι στην ηλικία που είναι, το συμβόλαιο που θα κάνει τώρα, ίσως είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του. Τα χρήματα που παίρνει από τον Άρη είναι πολύ καλά, σε σχέση και με την αμοιβή του στη Σουηδία και με μία λογική αύξηση δεν απέχει πολύ από το να πει το “ναι”. Στην όλη συζήτηση μπαίνει σίγουρα και το περιβάλλον της ομάδας, αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης, την οποία τόσο ο Σούντγκρεν, όσο και η συμβία του (που παρεμπιπτόντως είναι και έγγυος) λατρεύουν.

Το επόμενο διάστημα δε αποκλείεται οι συζητήσεις να ενταθούν, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να τελειώσει με μία ακόμη σημαντική υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου, μετά απ’ αυτή του Μαντσίνι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button