Μπάσκετ

Σιγάλας: «Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, θα δείτε έναν Γκούντγουιν… άλλης κλάσης»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε το μέλος του προπονητικού τιμ του Άρη, Γιώργος Σιγάλας.

Αρχικά ανέφερε:

Για τη νίκη με τη Καρδίτσα:

Μπορούσε να έρθει πιο εύκολα η νίκη, θα μπορούσαν να αλλάξουν όλα και ριζικά. Θα μπορούσε κάποια στιγμή η Καρδίτσα να κάνει το comeback, αλλά η ομάδα άντεξε, αντέδρασε και αύξησε τη διαφορά. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και με την ΑΕΚ.

Για τα επιθετικά ριμπάουντ:

Το να χάνεις το καλάθι κάτω από το στεφάνι είναι περίεργο, αλλά η συνέχεια δείχνει τον χαρακτήρα και τη θέληση, ότι δηλαδή έγινε κάτι λάθος αλλά πάμε να κοιτάξουμε την επόμενη στιγμή, έτσι ήρθαν τα επιθετικά ριμπάουντ.

Για τους rookies του Άρη:

Σίγουρα είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας, όπως και φιλοδοξίας. Ήρθαν στην Ευρώπη συνειδητοποιημένοι για να ξεκινήσουνε μία καριέρα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για τη φετινή χρονιά και για το μέλλον.

Θεωρώ ότι έχουμε παιδιά που αποδεικνύουν καθημερινά το πως δουλεύουν στο γήπεδο. Έχουμε παιδιά που έγιναν σκληρά, που δουλεύουνε.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος του Άρη δε χρειάζεται εξετάσεις, έτσι κι αλλιώς από εδώ ξεκίνησαν όλα, όλο αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο, είναι ο παλμός που δίνει. Υπάρχει ένα προϊόν που έχουμε δημιουργήσει και έχει ανταπόκριση από τον κόσμο, όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα.

Αν όλα πάνε καλά μέχρι το τέλος της χρονιάς πιστεύω ότι τέτοια πράγματα θα συνεχίσουμε να τα δείχνουμε.

Για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας:

Έχουμε μπροστά μας ως βασικούς τον Τολιόπουλο και τον Καββαδά. Ο Καββαδάς δεν έχει δείξει ακόμη αυτό που μπορεί. Έχουμε δει τον Τολιόπουλο που κάποια στιγμή έπρεπε να κάνει το βήμα, να δουλέψει προπονητικά σε πιο ψηλό επίπεδο και να πιέσει παραπάνω τον εαυτό του.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο να βγουν αυτά τα παιδιά μπροστά και να ηγηθούν. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πιο νέοι, υπάρχει ο Φίλλιος που έχει δείξει τρομερή βελτίωση, είναι το επόμενο βήμα που θα κάνει ο Όμηρος, είναι ο Σιδηροηλίας που είχε τις ατυχίες του αλλά είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

Για τον Γκούντγουιν και το εξαιρετικό του ξεκίνημα:

Όταν ο Γκούντγουιν καταλάβει τα δυνατά του σημείο και πως πρέπει να τα εμπιστευτεί θα δείτε έναν παίκτη άλλη κλάσης, είναι μεγάλη τύχη για την ομάδα ότι φέραμε αυτόν τον παίκτη. Το βασικότερο είναι ότι είναι καλός χαρακτήρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button