Ο Φεντερίκο Μπάρμπα έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ινδονησία και την Περσίμπ, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από περίπου έξι μήνες, με τον Αρη να παραμένει ένας από τους υποψήφιους προορισμούς του.
Η απόφαση που πήρε είναι αρκετά πιθανό να τον οδηγήσει στην Ελλάδα και στον Άρη, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές το τελευταίο διάστημα. Οι Ιταλοί, ωστόσο, βάζουν στο «παιχνίδι» ακόμη μία ομάδα και πιο συγκεκριμένα την Παλέρμο.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα από την Ιταλία, η Παλέρμο κινείται για την ενίσχυση της άμυνάς της με στόχο την επιστροφή στην Serie A. Και ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ομάδα της Σικελίας φέρεται να είναι ο Μπάρμπα, που έτσι κι αλλιώς είναι παραπάνω από γνώριμος στην ιταλική αγορά.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί εάν υπάρχει και… καπνός πίσω από τη φωτιά, με τον ενδιαφέρον Άρη ωστόσο να παραμένει δεδομένο, όπως και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές που φαίνεται να έχουν μπει στο τελικό στάδιο από τις αρχές της εβδομάδας.






