Ποδόσφαιρο

Σε αναμονή για Βίντρα

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Ματσέι Βίντρα και επί της ουσίας περιμένει την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του έκανε, να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει προπονήσεις.

Ο Τσέχος δείχνει θετικός και γι’ αυτό σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά, έχουν παίξει μαζί σχεδόν σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων, ενώ όσα μετέφερε ο Μπράμπετς στον συμπατριώτη του για τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη έχουν παίξει το ρόλο του.

Ο Άρης έκανε μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον ποδοσφαιριστή και αναμένει την απάντησή του. Του πρότεινε να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και παράλληλα να υποβληθεί σε έλεγχο και από τον γιατρό των κιτρινόμαυρων, Νίκο Ξυλούρη.

Για τον Βίντρα φέρεται να έχει εκφραστεί θετικά ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος είναι ενήμερος για τις εξελίξεις, γνωρίζοντας τον παίκτη από την Αγγλία. Και ο 30χρονος Τσέχος όμως, γνωρίζει τον νυν τεχνικό του Άρη και ίσως στην τελική απόφασή του σημαντικό ρόλο να παίξει και αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button