ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σαουδάραβες προσφέρουν 350 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τη Φιορεντίνα!

Νέα εποχή ξημερώνει στη Φιορεντίνα, καθώς fund από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του συλλόγου έναντι του ποσού των 350 εκατομμυρίων ευρώ!

Η εποχή του Ρόκο Κομίσο στη Φιορεντίνα φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της! Ο Ιταλός παράγοντας έχει κουραστεί από την ανάμειξή του στο ιταλικό ποδόσφαιρο και για πρώτη φορά φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει τους «Βιόλα», με την πρώτη σχετική πρόταση να έχει καταφθάσει ήδη στα χέρια του.

Σύμφωνα με το «Calciomercato», fund από την Σαουδική Αραβία έχει προσφέρει στον Κομίσο το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο του κλαμπ και μια συμφωνία πλέον φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κομίσο είχε εξαγοράσει τη Φιορεντίνα από την οικογένεια Ντέλα Βάλε πίσω στο 2019, όμως έπειτα από τρία χρόνια ενασχόλησής του με τα ποδοσφαιρικά… απηύδησε, με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό διάστημα να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου επενδυτή.

Τα 350 εκατομμύρια ευρώ λοιπόν που πρόσφεραν οι Σαουδάραβες φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα απορριφθούν από τον ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, η οποία τη φετινή περίοδο επέστρεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη (Conference League) έπειτα από απουσία πέντε ετών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button