Μπάσκετ

Ρουσιαμάνης: «Θέλουμε να δώσουμε όραμα, ο Άρης γίνεται ελκυστικός για επενδυτή»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Για τα παιδιά, τον προπονητή, τον κόσμο που στήριξε και εμάς νιώθουμε ότι μας αδικεί η όγδοη θέση. Φέτος ο αγώνας ήταν πολύ μεγάλος και ο δρόμος δύσκολος. Θα έλεγα ότι υπάρχει απογοήτευση για την όγδοη θέση, αξίζαμε να είμαστε ψηλότερα.

Το πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, σε όλα τα κομμάτια όπως και στη διαιτησία μέσα από τη προσπάθεια και τη δουλειά. Όλοι στον μπασκετικό χώρο έχουν καταλάβει για την προσπάθεια που γίνεται.

Για το οικονομικό κομμάτι:

Για εμάς πρέπει να τελειώσουν πρώτα τα χρέη, ώστε να δώσουμε όραμα στον κόσμο, είτε σε κάποιον επενδυτή ο οποίος θα ασχοληθεί με την ομάδα.

Θεωρώ ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να ασχοληθεί κάποιος με τον Άρη. Πολλοί καταλαβαίνουν πλέον ότι το μπάσκετ είναι υποτιμημένο. Μία ομάδα η οποία θα εξυγιανθεί και έχει κόσμο δίπλα της, για κάποιον επενδυτή είναι πιο δελεαστική.

Για τις επαφές με Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες:

Έχουν γίνει κουβέντες και με τη πλευρά της FIBA και με τη πλευρά της ULEB, η προσέλευση και το γεμάτο γήπεδο είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι στην Ευρώπη, ο Άρης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σωματείο για να εντάξουν στους ομίλους τους.

Φέτος ξεκινήσαμε πολύ νωρίτερα, βήμα-βήμα λύνουμε τα προβλήματα. Η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά που θα σβηστούν τα πάντα.

Για τον Γιάννη Καστρίτη:

Πρέπει πλέον να προγραμματίσουμε την ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα θέλαμε ο Γιάννης ο Καστρίτης να υπογράψει για 2 ή 3 χρόνια στην ομάδα.

Θεωρώ ότι αν δε μείνει δε πρόκειται να πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα. Μέσα στη χρονιά ήρθε και μας ενημέρωσε ότι αρνήθηκε πρόταση Ευρωπαϊκής ομάδας, το είπε ο ίδιος προκειμένου να μη το μάθουμε από αλλού.

Για τον ρόλο που παίζει:

Μετά τον Ρουσιαμάνη θα βρεθεί κάποιος άλλος, δε θα μείνουμε σε ένα όνομα. Όταν φύγει ο Ρουσιαμάνης πάλι θα βρεθεί κάποιος, λίγο καλύτερος ή λίγο χειρότερος.

Για το αν ο Άρης μιλάει για ανανεώσεις παικτών:

Συζητάμε ήδη για παίκτες, να κρατήσουμε κάποιους που θέλουμε. Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Έλληνες παίκτες για να έρθουν στην ομάδα μας, έχει αναγνωριστεί η προσπάθεια που γίνεται.

Για το χορηγικό κομμάτι:

Έχουμε συζητήσει με όλους, λογικά θα υπάρχει μία συνέχεια. Λογικά και με το δέλεαρ της Ευρώπης θα αλλάξουν τα πράγματα και με τους χορηγούς.

Για τον Νετζήπογλου:

Είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης για το συμβόλαιο του. Θα τελειώσει θεωρώ η ιστορία με τον όμιλο, θέλουμε να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε τον Ελληνικό κορμό.

Για τη ψήφο της ΚΑΕ Άρης στον Γαλατσόπουλο:

Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. της ΚΑΕ, δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποια δημόσια ανάλυση, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com