Ποδόσφαιρο

Ρουμενίγκε: «Η Νιούκαστλ βρήκε… τον ανόητο που πλήρωσε 80 εκατ. για τον Βολτεμάντε»

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μέλος του Δ.Σ της Μπάγερν Μονάχου, δεν μάσησε τα λόγια του και σχολίασε με καυστικό τρόπο τη μεταγραφή του Βολτεμάντε από τη Στουτγκάρδη στη Νιούκαστλ.

Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή του για τον Φλόριαν Βιρτς και την επιλογή του να προτιμήσει τη Λίβερπουλ αντί των Βαυαρών, ο Ρουμενίγκε ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, στράφηκε κατά των «Καρακαξών», οι οποίες δαπάνησαν 80 εκατομμύρια ευρώ για τον 22χρονο Γερμανό επιθετικό.

Με εμφανή ειρωνεία, ο Γερμανός παράγοντας συνεχάρη τη Στουτγκάρδη για τη συμφωνία:

«Μπορώ μόνο να συγχαρώ τους ανθρώπους της Στουτγκάρδης που βρήκαν έναν ”ηλίθιο” να πληρώσει τόσα χρήματα για τον Βολτεμάντε, γιατί στην Μπάγερν σίγουρα δεν θα τα δίναμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο deal αποτελεί την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Νιούκαστλ.

Η Μπάγερν είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, καταθέτοντας πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τη Στουτγκάρδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button