Ποδόσφαιρο

Premier League: Περικοπές έως και 50% θα ζητήσουν οι σύλλογοι απο τους παίκτες

Περικοπές μισθών που θα φτάνουν έως και το 50% προτίθεται να ζητήσουν οι σύλλογοι της Premier League από τους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της κρίση του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», οι σύλλογοι θα ζητήσουν πολύ γενναίες περικοπές αφού, όπως εξηγεί εκτελεστικό στέλεχος ενός εκ των συλλόγων, «οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν χείρα βοηθείας και να αποτελέσουν μέρος της λύσης».

Η Ένωση των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) δέχεται έντονες πιέσεις, τόσο από την ομοσπονδία, όσο και από την Premier League, ώστε οι παίκτες να δεχθούν, για όσο θα διαρκέσει η κρίση, να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα (υψηλότατα, είναι η αλήθεια) συμβόλαιά του.

Η PFA, με ανακοίνωσή της, εξήγησε ότι θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη με Premier League και EFL (English Football League) για να διαμορφωθεί ένα κοινό πλάνο για την συνέχεια, με τις περικοπές να αγγίζουν και τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου (Championship, League One και League Two). Σύμφωνα πάντα με την «The Telegraph», η EFL θα ζητήσει να περικοπούν οι μισθοί των παικτών που βγάζουν πάνω από έξι χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button