Ποδόσφαιρο

Που στοχεύει ο Άρης στη συνάντηση της Μαδρίτης!

Η συνάντηση με εκπροσώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεκάθαρη στόχευση για τους ανθρώπους του Άρη, καθώς αποσκοπεί στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα, αλλά πέρυσι παραχωρήθηκαν υπό τη μορφή δανεισμού.

Δεδομένης της σχέσης του Χερμάν Μπούργος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και της γνώσης που διαθέτει για τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, προφανώς δεν προκάλεσε εντύπωση η πρόθεση συνάντησης με σκοπό την έναρξης μιας συνεργασίας. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη από την πλευρά του Αργεντίνου τεχνικού, αλλά και από τον Άρη, ο οποίος προφανέστατα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις διασυνδέσεις του προπονητή του.

Ο Άρης έχει τα δικά του πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την απόκτηση των παικτών που θα ζητήσει. Βασικό εχέγγυο είναι η παρουσία του Χερμάν Μπούργος, καθώς διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Ένα δεύτερο είναι το επίπεδο ποιότητας του Άρη και φυσικά η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί αναμένεται να στηριχθεί η επιχειρηματολογία των κιτρινόμαυρων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button