YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Πέρυσι ήταν το… απόγευμα του Χριστοδουλόπουλου!

Η περσινή αναμέτρηση μεταξύ Άρη και Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα θα μείνει αξέχαστη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης υποδέχεται τους Αγρινιώτες για το πρωτάθλημα, μετά τη συνάντηση τους στις 24 Σεπτεμβρίου του 2023 και τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» του Άκη Μάντζιου με 3-0.

Σε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μορόν πέτυχε δύο γκολ πολύ όμορφα γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε ένα απίστευτο κατόρθωμα.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο του και τελικά μοναδικό γκολ με τους Θεσσαλονικείς και φυσικά έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει βρει δίχτυα με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, σε μια ιστορική στιγμή.

Σίγουρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει παρόμοια απόδοση από την ομάδα του, προκειμένου αυτή να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για την πορεία της στο πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button