Ποδόσφαιρο

Περιμένει τη δικαίωση από την UEFA!

Ίσως και σήμερα έχουμε τα ευχάριστα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με τον Βασίλη Σαράκη να αποσύρει την έφεσή του, και τον Άρη να διατηρεί την άδειά του.

Πολύ έντονο παρασκήνιο έχει η υπόθεση με την έφεση που κατέθεσε ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης, Βασίλης Σαράκης, για την ευρωπαϊκή άδεια του Άρη! Οι κιτρινόμαυροι εκτός από την καταγγελία στην UEFA, κατά του προϊστάμενου του τμήματος, αλλά και του ενός μέλους που μειοψήφισε, επικοινώνησε και με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

Άμεσα ενημερώθηκε η επιτροπή αδειοδότησης της UEFA, η οποία ζήτησε και πήρε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Το σενάριο να μην προχωρήσει καν η έφεση του κ. Σαράκη και να αποσυρθεί (από τον ίδιο) τη Δευτέρα, το αργότερο Τρίτη, συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

Αυτό που προκύπτει πλέον, είναι ότι η υπόθεση της αδειοδότησης των κιτρινόμαυρων δεν θα φτάσει ποτέ στην UEFA και θα τελειώσει άμεσα, με τον Άρη να διατηρεί την άδεια συμμετοχής και να παίζει κανονικά στο β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ίδια πληροφόρηση φαίνεται να έχει φτάσει και στην ΠΑΕ Άρης, η οποία θεωρεί ότι το θέμα με την άδεια έχει «τελειώσει». O Θόδωρος Καρυπίδης μάλιστα, είχε προαναγγείλει τις ευχάριστες εξελίξεις, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες, με τα ποσταρίσματά του στα social media.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button