ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Παρομοίασαν τον Ντιέγκο Αλόνσο με τον Σιμεόνε – «Η Μόνα Λίζα είναι μια»

Με μια αφοπλιστική ατάκα ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης απάντησε στον παραλληλισμό των δημοσιογράφων που του έκαναν με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, θέλοντας να επισημάνει ότι είναι διαφορετικός από τον Τσόλο.

«Η Μόνα Λίζα είναι μια… Τα αντίγραφα είναι άνευ αξίας»! Ο Ντιέγκο Αλόνσο απάντησε αφοπλιστικά στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην παρουσίασή του από την Σεβίλλη όταν προσπάθησαν να τον παρομοιάσουν με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την καταγωγή τους, καθώς και οι δύο είναι από την Ουρουγουάη, τον ρώτησαν εάν έχει ομοιότητες με τον τεχνικό της Ατλέτικο.

«Το πρώτο μας όνομα… (γέλια). Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Η Μόνα Λίζα είναι μια. Τα αντίγραφα είναι άνευ αξίας. Πρέπει να είσαι αυθεντικός σαν άνθρωπος. Με κολακεύετε που με συγκρίνετε ή με παρομοιάζετε με τον Τσόλο γιατί τον εκτιμώ πολύ, αλλά θέλω να είμαι… εγώ», ανέφερε θέλοντας να επισημάνει ότι είναι διαφορετικός από τον Σιμεόνε.

Ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης υπογράμμισε πως ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία ενώ για το ρόστερ της ομάδας που αναλαμβάνει μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ανέφερε ότι αυτό έχει μεγάλες δυνατότητες, και πως με τους παίκτες που έχει μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Υπογράμμισε πως του αρέσει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο με πολλή πίεση στην αντίπαλη περιοχή και με παίκτες να παίζουν με μεγάλη επιθετικότητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button