Βόλεϊ

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών κυνήγησε το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην υπέρβαση απέναντι στη Γαλλία.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι και κατέκτησε το πρώτο σετ με επιβλητικό τρόπο (25-17), δείχνοντας αποφασισμένη να γράψει ιστορία. Ωστόσο, στη συνέχεια οι «μπλε» ανέβασαν στροφές και πήραν τα τρία επόμενα σετ, επικρατώντας είτε εύκολα (25-15 στο 2ο και 25-18 στο 4ο) είτε με μεγάλη μάχη (28-26 στο 3ο).

Έτσι, η Γαλλία εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των «16», με την ελληνική ομάδα να μένει εκτός συνέχειας αλλά να αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη διοργάνωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button