ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ούτε οι Άγγλοι ξέρουν! Σίτι και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν στην ώρα του τελικού για να εξυπηρετηθούν οι… οπαδοί

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας ο τελικός.

Σίτι και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για την ώρα έναρξη του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει στις 15:00 τοπική ώρα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν όσοι ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο.

Την ώρα που στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε ακόμα και με την εύρεση γηπέδου -και- για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου, στην Αγγλία υπήρξε σήμερα (23/04) συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για την διεξαγωγή του σπουδαίου παιχνιδιού στο «Γουέμπλεϊ».

Εκεί όπου, όπως ανακοίνωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι με τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 15:00 τοπική ώρα (σ.σ. 17:00 ώρα Ελλάδας), στις 25 Μαΐου.

Ο κύριος λόγος που ο τελικός θα γίνει τόσο νωρίς είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο και ανάποδα, κάνοντας μια απόσταση 230 χιλιομέτρων περίπου.

«Αυτή η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε με τους συλλόγους, τις τοπικές αρχές, τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας για την Ασφάλεια και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωσή της FA.

Βέβαια στην Αγγλία φαίνεται να αγνοούν τη λογική και να μην ακολουθούν το λαμπρό παράδειγμα της ΕΠΟ, όσον αφορά τις διεξαγωγές τελικών!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button