Μπάσκετ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποδεικνύουν ότι δεν τους νοιάζει το Ελληνικό μπάσκετ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ποντάρουν στο ότι οι υπόλοιποι δεν θα θελήσουν να διαπραγματευτούν μόνοι τους σ ένα σενάριο… γεμάτο ειρωνεία.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι εκεί που βρισκόταν κάποτε. Τη στιγμή που στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία επιτρέπεται το να κερδίσει ο μεγάλος τον μικρό, στην Α1 κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός 

Πλέον το σενάριο το οποίο υπάρχει είναι αυτό του salary cap. Να εφαρμοστεί δηλαδή ένα ανώτερο δυνατό μπάτζετ για κάθε ομάδα, όπως συμβαίνει στην Αμερική και σιγά-σιγά συμβαίνει σε όλο και περισσότερα πρωταθλήματα και αθλήματα ανά τον κόσμο.

Αυτό το salary cap θα μπορέσει να φέρει και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου των χορηγών και της τηλεόρασης και να αλλάξει το στάτους του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όμως απειλούν με αποχώρηση από την κεντρική διαχείριση αν συμβεί αυτό! Ουσιαστικά πατάνε στο ότι αυτή τη στιγμή η Α1 δεν είναι τηλεοπτικά θελκτική για να αποτρέψουν στις ομάδες να την κάνουν να είναι στο μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button