YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Οι σκέψεις του Άρη για Μεντίλ

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνονται εννέα συμβόλαια, ανάμεσά τους και του Χάμζα Μεντίλ.

Στην ίδια πλευρά του γηπέδου τελειώνει και η συνεργασία με τον Μάρτιν Φρίντεκ, ο οποίος ούτως ή άλλως αναμένεται να αποχωρήσει. Αυτό ανοίγει το ενδεχόμενο ο Άρης να χρειαστεί δύο αριστερούς μπακ το καλοκαίρι, κάτι που κάνει την περίπτωση Μεντίλ ακόμη πιο περίπλοκη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μια πρώτη, χαλαρή προσέγγιση προς τον Μεντίλ. Η ιδέα που εξετάζεται είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαροκινού, ώστε η ομάδα να κινηθεί στην αγορά μόνο για έναν ακόμη παίκτη στη θέση.

Ο Μεντίλ δεν έχει πλησιάσει τα περσινά του στάνταρ, με τον σοβαρό τραυματισμό να τον αφήνει εκτός για τέσσερις μήνες. Παρ’ όλα αυτά, η εξαιρετική παρουσία του στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, κρατά ζωντανή την πίστη ότι μπορεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, εφόσον παραμείνει στο ρόστερ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το φινάλε της χρονιάς, που πλέον δεν απέχει πολύ. Τότε θα φανεί αν ο Άρης θα συνεχίσει με τον Μεντίλ ή αν θα ανοίξει πλήρως το κεφάλαιο «αριστερό μπακ» για το καλοκαίρι.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button