Ποδόσφαιρο

Οι φήμες για τελικό μόνο με παιδιά και η μεγάλη αδικία για τον κόσμο του Άρη

Όλοι στο ίδιο καζάνι σε μία ακόμη απόφαση που δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση για πρόοδο.

Ο κόσμος του Άρη τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από το γήπεδο του χωρίς την παραμικρή ευθύνη. Παρόλα αυτά σεβάστηκε τις όποιες αποφάσεις και έδειξε το ήθος του.

Οι φίλοι του Άρη έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι είναι η λύση και όχι το πρόβλημα. Ταξίδεψαν στην Αθήνα στα γήπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού χωρίς να γίνει το παραμικρό!

Φιλοξένησαν φίλους του ΠΑΣ Γιάννενα και φιλοξενήθηκαν από αυτούς και πιο πρόσφατα ήταν στο ίδιο πέταλο με τον κόσμο της Νίκης Βόλου και παρά το ότι οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες οι οπαδοί τους δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν.

Αυτά και πολλά άλλα παραδείγματα, χωρίς καν να χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω όσο το 2010 όταν ο κόσμος του Άρη κατέβηκε στην Αθήνα κιτρινίζοντας όλη την Ελλάδα και δεν άνοιξε μύτη!

Αν επιβεβαιωθεί η διάθεση να γίνει τελικός χωρίς κόσμο πρόκειται για μία ακόμη παραδοχή ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για πρόοδο, αλλά μόνο μία αποφυγή ευθυνών από ΕΠΟ και πολιτεία διαιωνίζοντας μία κατάσταση που εξισώνονται ανόμοια πράγματα.

Όλα αυτά αντί να τιμωρηθούν απλώς όσοι έχουν φέρει αυτήν την κατάσταση στο απροχώρητο όπου και βρίσκεται, αλλά και οι ομάδες τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button