Μπάσκετ

Ο υπεύθυνος της επιτροπής και το μεγάλο κέρδος του από το «κόψιμο» Άρη, ΑΕΚ, Λάρισας

Τίθεται -μεταξύ άλλων- ηθικό θέμα, όταν ο άνθρωπος που αποφασίζει για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων έχει άμεσο κέρδος από ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

To πως ήρθε το αρχικό «όχι» για την προ-αδειοδότηση του ΕΣΑΚΕ από τις ομάδες το έχουμε αναφέρει μέσα από το YellowRadio.gr. Ουσιαστικά ο κ.Πανταζόπουλος από το Περιστέρι «έκρινε» την ψηφοφορία της πενταμελής επιτροπής.

Μέσα σε όλα τίθεται και ηθικό θέμα, καθώς το Περιστέρι θα είχε σημαντικό όφελος από το να «κοπούν» ο Άρης, η ΑΕΚ και η Λάρισα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη για το θέμα του προπονητή, υπάρχει όμως μία σημαντική προϋπόθεση: Να παίζει το Περιστέρι στο Basketball Champions League.

Aυτή τη στιγμή βάση της βαθμολογίας (και των Ευρωπαϊκών προτιμήσεων της κάθε ομάδας) τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα πάνε σε Άρη, ΑΕΚ και Λάρισα. Με τις αποβολές αυτών των τριών όμως ο δρόμος του Περιστερίου για το BCL -και τη συμφωνία με τον Σπανούλη- θα ήταν… ορθάνοιχτος.

Tίθεται οπότε ηθικό θέμα. Πως ο πρόεδρος μιας ομάδας που θα έχει άμεσα οφέλη από την αποβολή συγκεκριμένων ομάδων, μπορεί να αποφασίζει για αυτό;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com