Ποδόσφαιρο

Ο Ρώσος έχει δυναμική

Ο Μορόν ήταν εξαιρετικός, ο Βερστράτε ήταν πάλι καλός όπως και στην Τούμπα, τα στόπερ ήταν στο επίπεδο τους, ο Νταρίντα σταθερός, ακόμα και ο Μενέντεθ ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια… Εγώ θέλω να ξεχωρίσω τον Σουλεϊμάνοφ και θα εξηγήσω το γιατί.

Ο Άρης ήταν καλός εχθές με βάση τη δυναμική του αντιπάλου, κινδύνευσε ελάχιστα και όποτε αυτό συνέβη ο Κουέστα ήταν εκεί. Ένας Κουέστα που δείχνει να λειτουργεί με υψηλή αυτοπεποίθηση, κρατώντας μάλιστα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στα μετώπισθεν. Ο Μάντζιος τοποθέτησε δίπλα σε σειρά τους Βερστράτε και Νταρίντα, ως αμυντικά χαφ τα οποία κόβανε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά έβγαζαν και την ομάδα μπροστά, ο Βερστράτε με απευθείας πάσες και ο Νταρίνα κουβαλώντας τη μπάλα όταν και όπου χρειαζόταν. Μπροστά ο Μορόν είτε με πλάτη είτε με πρόσωπο ήταν εξαιρετικός, φάουλ κέρδισε, τελικές έκανε, σκόραρε, ακόμα και κλεψίματα έκανε.

Από τα παραπάνω εγώ θέλω να ξεχωρίσω έναν παίκτη που δείχνει να έχει δυναμική, που αν βρει τα πατήματα του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Μιλάω για τον Σουλεϊμάνοφ που εχθές έπαιξε 62 λεπτά στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, με ανάποδο πόδι καθώς το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Κοντό σκαρί, δυνατός, χαμηλό κέντρου βάρους, βλέπει γήπεδο, καλές πάσες στα 5-15 μέτρα από τα θετικά του στοιχεία, συν το γεγονός ότι έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες με τον Οντουμπάτζο. Επίσης όταν κόβει με το αντίθετο πόδι προς τα μέσα γίνεται απειλητικός τραβώντας ψηλά την άμυνα και έχει επιλογές για πάσα ή σουτ. Στα αρνητικά ήταν λίγο αργός στις επιστροφές του όταν χρειάστηκε να μαρκάρει ακολουθώντας στην άμυνα τον παίκτη του, όπως και δεν είχε δυνάμεις να ολοκληρώσει θετικά τις προσπάθειες του.

Από τα παραπάνω εγώ συμπεραίνω πως εφόσον βρει πατήματα στο γήπεδο και έρθει στη σωστή φυσική κατάσταση, πιθανώς μετά τη μίνι προετοιμασία που θα ακολουθήσει με το πέρας αυτής της εβδομάδας, δείχνει ικανός να βοηθήσει πολύ την ομάδα από τη δεξιά πλευρά, είτε με γκολ είτε με ασίστ.

Ακολουθεί κρισιμότατο ματς με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, έναν Ολυμπιακό που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μην ξεγελιέστε από το 2-3 με τη Φράιμπουργκ, ήταν πολύ καλύτερος των Γερμανών σε εκείνο το ματς, έχει κάνει μεταγραφές παικτών σε καλές ηλικίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο Μάντζιος παραδοσιακά πάντως έχει αποδείξει πως τα μεγάλα ματς δεν τα φοβάται καθώς έχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα στην Αθήνα, με τους μικρούς είχε προβλήματα και τις κλειστές άμυνες… Είδομεν…

Τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν μπορείτε να τα βρείτε στο Bet-Prognostika.com.

Τόλης Οικονομόπουλος

«Στοιχηματογραφεί» από το 2013 και «Αρειανογραφεί» πρώτη φορά στο YellowRadio.gr. «Ντροπή» της οικογένειας καθώς Παππούς και Μπαμπάς ήταν Χατζηπαναγικοί ως το κόκκαλο. Γέννημα θρέμμα από την… φωλιά της Τούμπας, μεγαλωμένος στο κέντρο της ομορφότερης πόλης με ατελείωτες ώρες στο κοντέρ του football manager και με βαθιά ριζωμένα μέσα του τα ιδεώδη της μεγάλης ομάδας του «Μάντσεστα»…
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button