Γενικά

O MOOSE στο ΙΕΚΔΕΛΤΑ360 Πάτρας

Μια μοναδική σπουδαστική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει το τμήμα Μ.Μ.Ε και Ήχου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας,  την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

O γνωστός καλλιτέχνης από την Νιγηρία, Moose επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚΔΕΛΤΑ360 στη Πάτρα και γνώρισε από κοντά το σπουδαστικό κόσμο της σχολής και όχι μόνο, οι οποίοι  είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια inspirational συζήτηση μαζί του.

O MOOSE στο ΙΕΚΔΕΛΤΑ360 Πάτρας

Όπως και ο ίδιος αναφέρει για το δικό του όραμα : «Δεν κάνω απλώς ραπ, θέλω να με βλέπουν οι δικοί μου άνθρωποι, αυτοί που μεγαλώσαμε μαζί, τα παιδιά και να τους δίνω κίνητρο. Να βλέπουν ότι κάνω μουσική, ότι κάνω live και να νιώθουν και εκείνοι oτι μπορούν, να τους λέω «μπορείτε, αρκεί να συνεχίσετε να ονειρεύεστε, να μην το σταματήσετε ποτέ αυτό». Γιατί νομίζω ότι ο άνθρωπος γίνεται δυστυχισμένος, όταν σταματήσει να ονειρεύεται».

O MOOSE στο ΙΕΚΔΕΛΤΑ360 Πάτρας

Την επίσκεψη αυτή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης οι σπουδαστές της Πάτρας και μέσω webinar όλοι οι υπόλοιποι σπουδαστές των παραρτήματων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360… Μια ακόμα βιωματική εμπειρία για τους Πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button