Μπάσκετ

Ο Χρήστος Χασανίδης αναλύει τις κινήσεις του Άρη στο Yellow Radio!

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Χασανίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Από τη στιγμή που είμαστε τυχεροί που συνεχίζουμε στην ομάδα δουλεύουμε πάνω στο recruitement της νέας σεζόν. Είναι από τις δημιουργικές περιόδους, υπάρχει αλληλεπίδραση με τους προπονητές, μιλάμε, κοιτάμε πολλούς παίκτες και περνάει ευχάριστα η ώρα.

Για τις μεταγραφές του Ιουνίου και την ανανέωση του Τολιόπουλου:

Έτσι κι αλλιώς και δεδομένων των συνθηκών το ότι έχουμε φτάσε σε αυτό το σημείο οφείλεται στο ότι έκλεισε θετικά και άμεσα η παραμονή του Τολιόπουλου. Ήταν από τα βασικά κομμάτια, δείξαμε και εμείς και ο παίκτης ότι θέλαμε να συνεχίσουμε.

Είναι καλό να διατηρείται ο κορμός, καλό να μένει στην ομάδα ένας παίκτης σαν τον Τολιόπουλο που «τράβηξε» την ομάδα. Εγώ θέλω να συγχαρώ τον Τολιόπουλο που βρίσκεται στην Εθνική και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος.

Για τον Χατζηδάκη:

Τον ξέρω τον Μάνο από την Α2 και παρακολουθούσα πως έκανε σιγά-σιγά τα βήματα του. Δεν υπάρχει μυστικό της επιτυχίας, παρά μόνο δουλειά και διάθεση, πρέπει να ρίξεις τόνους δουλειάς για να προχωρήσεις.

Και εμείς και ο κόουτς ψάχναμε κάτι για τη θέση «5» για να ενισχυθεί ο Ελληνικός κορμός.

Για τον Ντε Τζούλιους:

Από την αρχή είχε κάνει αίσθηση, άσχετα με το δικό μας παιχνίδι που παίξαμε ως αντίπαλοι. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που είναι ισορροπημένος σε σχέση με αυτό που κάνει μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που ψάχναμε έτσι κι αλλιώς ήταν ένας πόιντ γκαρντ που θα μπορεί να δημιουργήσει και θα κάνει λιγότερα λάθη.

Από τη στιγμή που είναι και γνώστης του Ελληνικού περιβάλλοντος είχε προβάδισμα σε πολλά επίπεδο, για αυτό και τον επιλέξαμε.

Για τον Λαζέφσκι:

Το κριτήριο της πρότερης εμπειρίας είναι πλεονέκτημα, δεν είναι θέσφατο όμως. Δείχνει μέχρι στιγμής να είναι λίγο πιο δυναμικός από τον Μπλούμπεργκς, περιμένουμε να ενταχθεί στο σύστημα και όλα να πάνε καλά.

Για τον Γκιουζέλη:

Είναι μία πολύ καλή λύση για τις θέσεις που αποκτήθηκε. Ως αντίπαλος είχαμε δει ότι δίνει τα πάντα και στις δύο άκρες του γηπέδου, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να εκτελέσει και να είναι εύστοχος.

Για τον Μαντζούκα:

Και με τον κόουτς Καμπερίδη που μιλήσαμε μας είπε καλά πράγματα. Ξέραμε ότι το παιδί δουλεύει, είναι σε μία καμπή της καριέρας του που είναι νέος, μπορεί να δείξει πράγματα, θα του δοθεί η ευκαιρία.

Παίζει στις θέσεις «3» και «4», έχει καλό σουτ και μένει να φανεί το τι μπορεί να προσφέρει.

Για την κλήρωση του Eurocup:

Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή, όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Εμείς επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο, έχουμε την εμπειρία του ενός χρόνου και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button