Μπάσκετ

O Άρης στοχεύει στην κατάκτηση του FIBA Europe Cup! Ποιο το οικονομικό πλάνο

Οι… βλέψεις που υπάρχουν για την συμμετοχή στην Ευρώπη

Ο Άρης θα πάρει μέρος στο FIBA Europe Cup και θα βάλει ψηλά τον πήχη στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Στους “κίτρινους” επιθυμούν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, όπως υπογράμμισε ο Λευτέρης Αρβανίτης στο “Yellow Radio FM 101.7”. Αρχικά, είπε για το οικονομικό πλάνο σε ό,τι αφορά την συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση:

«Υπάρχουν κάποιοι χορηγοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για την έξοδο στην Ευρώπη και με βάση αυτή τη βεβαιότητα είπαμε να συμμετέχουμε στο FIBA Europe Cup. Θεωρούμε ότι οικονομικά με την έξοδο μας στην Ευρώπη όπως το είδαμε με τον Αχιλλέα, δεν θα μπούμε μέσα .Αγωνιστικά θα κερδίσουμε γιατί οι παίκτες θα έχουν καλύτερο ρυθμό συνήθως και οι ξένοι θέλουν λιγότερες προπονήσεις και πιο πολλά παιχνίδια οπότε αγωνιστικά θα βγούμε κερδισμένοι. Οικονομικά πιστεύουμε οτι δεν θα μπούμε μέσα αλλά και αυτό να γίνει ο κόσμος θα το μάθει».

Για τον στόχο στο FIBA Europe Cup: «

Όταν αποφασίστηκε να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση είπα σε όλους οτι πάμε με στόχο να το πάρουμε βέβαια το έχουνε πάρει και ομάδες μεγάλα μπάτζετ αλλά εμείς είμαστε ο Άρης και στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button